Over Ons

Hometender is opgericht door 2 studenten, beide met een hart voor ondernemen. Wij hebben als doel om het maken van cocktails leuker en betaalbaarder te maken voor iedereen. Dit willen wij bereiken door iedere bestelling op maat te maken voor iedere klant. Hierdoor kunnen wij, Hometender, producten groot inkopen en heb jij, de consument, geen verspilling van producten. De bestellingen worden gemaakt met drank van A-merk, vers fruit en veel liefde!

Jeroen Joosten

Mijn naam is Jeroen Joosten en ik ben 23 jaar oud. Ik studeer International economics and business year 3 aan de radboud in nijmegen. Naast mijn studie probeer ik zo veel mogelijk ervaring op te doen als ondernemer. SINDS DE KOMST VAN COVID-19, HEB IK MEER TIJD ACHTER MIJN LAPTOP DOORGEBRACHT DAN IN DE COLLEGEZALEN. Hierdoor kreeg ik meer interesse naar de online kant van het ondernemen. Het opstarten van hometender past hier dan ook perfect bij.

Het concept van hometender is onstaan op een borrel in de zomer van 2020. Samen met een vriend heb ik het een jaar serieus opgepakt en Het concept is momenteel groter dan wij hadden durven hopen. Dit is ook de reden dat het team een nieuwe aanwist nodig had om hometender door te laten groeien.

Ik heb veel vertrouwen in de toekomst van hometender en zie u, de lezer, graag terug als (tevreden) klant!

WhatsApp Image 2021-09-20 at 23.36.38

Stef metternich

Mijn naam is Stef Metternich en ik ben 22 jaar oud. Voor de zomer van 2021 ben ik afgestudeerd aan Bedrijfskunde MER op Fontys Hogescholen. Na mijn afstuderen ben ik direct aan de slag gegaan bij Accenture Technology. Hier ben ik bezig met mijn ontwikkeling in het bedrijfsleven.

Naast werken, is er in de weekenden ook tijd voor ontspanning. Sinds de komst van Covid-19 ben ik opzoek gegaan naar andere opties om mijn weekenden op te vullen. De vraag: zou jij het hometender-team willen komen versterken?, was dan ook makkelijk te beantwoorden! ik geloof in Het concept achter hometender dus besloot ik mij aan te sluiten en onze krachten te bundelen.

Ik hoop met Hometender nog veel cocktails te bezorgen aan tevreden klanten!

Neem Contact Met Ons Op